Wijngaarden rondom de villa nabij Lissabon
Onze villa heeft een unieke ligging, midden tussen de karakteristieke wijngaarden op ± 60 km afstand van Lissabon.
 
Het is er heerlijk rustig en een perfecte plek om met familie of vrienden vakantie te vieren.
Ligging villa: 60 km boven Lissabon en 30km van het strand

Ligging: +/- 60km ten noorden van Lissabon en +/- 32 km van het strand

Ligging villa Portugal: Midden tussen de wijngaarden met veel privacy

De villa biedt veel privacy en ligt midden tussen de wijngaarden

De villa heeft door haar ligging veel privacy (geen directe buren). Op ± 3km afstand vind je het plaatsje Merceana. Merceana is een klein plaatsje met ongeveer 2.000 inwoners en stamt uit de middeleeuwen. Merceana heeft meerdere winkels, waaronder een grote supermarkt, restaurant, café, klein ziekenhuis, benzinestation en een slager.
Wil je meer winkelen, dan is een bezoek aan Torres Vedras of Alenquer een mogelijkheid (beide op ± 15km afstand van de villa). Alenquer is 1 van de grootste wijnproducerende streken van het land.
Uiteraard behoort een bezoek aan Lissabon ook tot de mogelijkheden.
In sommige kleine dorpjes in de omgeving van het huis, is het net of de tijd stil heeft gestaan.
Het klimaat van Lissabon en omgeving wordt grotendeels bepaald door de warme Golfstroom die langs de kust van Portugal stroomt. Deze invloed zorgt ervoor dat Lissabon en de rest van de kustgelegen plaatsen in Portugal een mediterraan klimaat hebben.
De wijngaarden bij de villa

De wijngaarden bij de villa

De wijngaarden bij de villa

De wijngaarden bij de villa

Onze favoriete eetgelegenheden::

• Fruta Kores in Merceana (ongeveer 3 km van de villa). Dit is een lunchroom waar je bijvoorbeeld een heerlijke hamburger kunt eten. Tegenover deze lunchroom bevindt zich 1 van de beste slagers uit de regio. Bij Fruta Kores kan ook brood gekocht worden.

• Adega Vila Verde (ongeveer 5 km van de villa). Dit restaurant is erg populair bij de lokale bevolking. Er worden met name typisch Portugese maaltijden geserveerd. Je kunt hier erg goedkoop en lekker eten en ze hebben vriendelijk personeel.

• Restaurante Páteo Velho  (ongeveer 4 km van de villa). Dit restaurant serveert lokale en internationale gerechten. De prijzen zijn hoger dan de gemiddelde prijzen bij restaurants, maar de maaltijden en sfeer zijn dit meer dan waard. Dit restaurant staat bij ons met stip op plaats nummer 1.

Activiteiten omgeving Lissabon

Built with Mobirise ‌

Free Web Page Creator